B&B La Huerta, logeren bij Nederlandstaligen in Spanje

Wij  heten U van Harte welkom op de website van Bed en Breakfast La Huerta!

Wij zijn Jan en Inge Keijzers en komen uit het zuiden van Nederland en hebben een bourgondische inslag. Na 12 ½ jaar daar een restaurant gerund te hebben ( www.dezwaan-geldrop.nl ) zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Na veel inspiratie te hebben opgedaan in verschillende landen gaan we nu onze eigen B&B starten in het prachtige Spanje.

 

De Bed en breakfast is slechts een half uur van de luchthaven Alicante, en 8 km.van het centrum van Albatera.

Het huis ligt op een landweg tussen de sinaasappel-, citroen- en amandelboomgaarden. ( La Huerta betekent de boomgaard )

De vijf kamers van B&B La Huerta zijn stijlvol ingericht met Spaanse accenten en beschikken alle over een airconditioning.  Elke kamer draagt de naam van een boomvrucht (uva, naranja, granada , almendra en limon) die rond B&B La Huerta groeien.

Naast de gastenkamers beschikt B&B La Huerta over diverse terrassen, gezellige lounge ruimte, een patio waar eveneens het ontbijt  geserveerd kan worden of waar u ‘s avonds kan deelnemen aan onze gezellige gastentafel.

Voor een drankje kunt U altijd terecht in onze honestybar. Hier kan je zelf nemen wat je wenst, je dient het enkel te noteren.

Tevens beschikken we in de b&b La Huerta over diverse gezelschapsspelen en een petanqueveld en 6 mountainbike fietsen en WIFI die allen gratis ter beschikking worden gesteld.

En natuurlijk is er ook een zwembad dat heel wat verfrissing kan bieden na een daguitstap, wandeling of op warme zomerdagen.

Gratis gebruik van badhanddoek aan het zwembad ! Aansluitend hebben we een zonneterras met ligbedden met een prachtig zicht op de bergtoppen en fruitboomgaarden.

Er zijn ook voldoende gezellige romantische schaduwvrije plekjes, voor elk wat wils dus.

Gastvrijheid en Culinaire verwennerij hebben wij hoog in het vaandel staan!

Bed & Breakfast  La Huerta

Wij hopen U in onze Bed en Breakfast te mogen verwelkomen…

Jan & Inge Keijzers